Australian online casinosorganizatës mbledhjen bënëgrupitfototfototgrupitpublikojmegibesifotot

Deputet i Qarkut Vlorë

Koço Kokëdhima

T’u shërbejmë më mirë nevojave të banorëve

T’u shërbejmë më mirë nevojave të banorëve

Vangjeli, Meralda, Megi dhe Besi nga zyra ime organizuan dhe ndërmjetësuan bashkëbisedime mes banorëve në Himarë-Fshat, Markat, Borsh dhe Lukovë dhe përfaqësuesve ...

Një pasdite në Organizatën e Partisë Socialiste

Një pasdite në Organizatën e Partisë Socialiste

Fotot që po publikoj u bënë në mbledhjen e Organizatës e Partisë Socialiste nr 1829/1, në njësinë numër 5 në Tiranë ku ...

FRESH-i në zgjedhje të reja 

FRESH-i në zgjedhje të reja 

Në fundjavë iu bashkova grupit të të rinjve të FRESH-it, të cilët së bashku me përfaqësues të zyrës time zhvilluan takime në ...

T’u shërbejmë më mirë nevojave të banorëve

T’u shërbejmë më mirë nevojave ...

1
Një pasdite në Organizatën e Partisë Socialiste

Një pasdite në Organizatën e ...

2
FRESH-i në zgjedhje të reja 

FRESH-i në zgjedhje të reja  ...

3
Facebook


Na ndiq
facebook
youtube
email
rss